(GEMPAR!!)WANITA INI BIKIN HAL LAGI BERGAMBAR TANPA SELUAR DI IKEA – TERLUPA PAKAI SELUAR ? LIHAT GAMBAR SETERUSNYA…PHEWW.

(GEMPAR!!)WANITA INI BIKIN HAL LAGI BERGAMBAR TANPA SELUAR DI IKEA – TERLUPA PAKAI SELUAR ? LIHAT GAMBAR SETERUSNYA…PHEWW.

(GEMPAR!!)WANITA INI BIKIN HAL LAGI BERGAMBAR TANPA SELUAR DI IKEA – TERLUPA PAKAI SELUAR ? LIHAT GAMBAR SETERUSNYA…PHEWW..

Satu set gambar bogel seorang wanita bersandar pada kereta sorong beli-belah di dalam sebuah IKEA menyebabkan kekacauan dalam talian.

Gambar viral didakwa di ambil di IKEA, Beijing. Dengan kapsyen “Saya akhirnya tahu mengapa orang di Beijing suka membeli-belah di IKEA.

Dalam salah satu gambar, wanita itu dilihat mempamerkan punggung bertelanjang manakala beberapa pelanggan berjalan-jalan tanpa menyedari.

Seorang wartawan Tencent News telah menghubungi pemuat naik gambar yang mendakwa bahawa gambar adalah dari rakan dan diambil di IKEA terletak berhampiran Siyuan Bridge.

Beijing polis juga berjaya mengesan pemuat naik, yang telah diberitahu oleh pegawai bahawa dia tidak sepatutnya meletakkan gambar membimbangkan itu dan perlu memadamnya dengan segera.

Tidak lama kemudian, gambar bogel kedua pula telah disiarkan dalam talian dengan tajuk: “NSFW, gambar-gambar yang diambil di Wuhan.” Namun dengan cepat dipadamkan dari Weibo. Tencent News melaporkan gambar-gambar wanita bertelanjang berambut panjang itu berdiri di dalam sebuah bilik pameran IKEA dan duduk di atas katil manakala pelanggan berjalan di latar belakang.

Menjawab perkara itu, IKEA mengeluarkan kenyataan awam di Weibo, mengatakan bahawa: “Terdapat spekulasi mengenai kelakuan di IKEA kerana membuka kedai baru. IKEA tegas menafikan spekulasi ini. “IKEA mengulangi bahawa telah melaporkan perkara itu kepada pihak berkuasa yang berkaitan.

Gambar bogel sering akan muncul ke Weibo, seolah-olah netizen masih tidak pasti apa yang perlu difikir:
“Saya tidak faham mengapa seorang wanita muda seperti beliau akan melakukan sesuatu yang keterlaluan seperti ini. Adakah dia tidak mempunyai maruah diri? ” seorang tertanya-tanya.

“Saya tidak percaya kenyataan IKEA. Pertama, Jika IKEA dengan tidak sengaja mencipta seluruh kejadian, mengapa pusat membeli-belah yang besar seperti IKEA tidak mempunyai sesiapa di dalam. Kedua, tiada pandangan dari hadapan wanita itu. Siapa yang tidak mahu melihat mukanya selepas melihat punggung dia? “Satu lagi menulis.

“Mungkin perempuan itu hanya terlupa untuk memakai seluar dalam,” kata seorang netizen bergurau.
Pada bulan Mei, pasangan kekasih juga telah mengambil gambar bogel antara satu sama lain di Jalan Dali. Mereka kemudian ditahan oleh polis selepas memuat naik imej tersebut ke Weibo, walaupun sesetengah menganggap ianya seni.

Sumber:terungrangi

Artikel Seterusnya….

Alasan Mengapa Lelaki Mudah Tertarik Dengan Payudara Wanita?…Nie Sebabnya Yang Wanita Harus Tahu!!!!

Alasan sebenar kaum lelaki itu menyukai payudara wanita kemungkinan adalah disebabkan oleh beberapa perkara, di antaranya aspek sosial, aspek psikologi bahkan ada juga aspek hiburannya seperti yang didapati oleh iVillage.

Berikut disertakan adalah beberapa alasan yang telah diberikan oleh kebanyakan lelaki yang telah kami temui:

1. Menenangkan Minda Lelaki

Alasan pertama lelaki menggemari payudara wanita adalah kerana ia sangat menenangkan.Ternyata, payudara bukan hanya menjadi sumber kehidupan bagi bayi kerana susu yang terdapat padanya, namun payudara juga memberikan kesan menenangkan bagi lelaki. Saat melihat atau menyentuh bahagian sensitif wanita itu, ia mengingatkan mereka kepada perlindungan ibu.

2. Lebih Penting Dari Wajah

Penelitian dari University of Wellington menunjukkan bahwa 47 peratus lelaki lebih kerap menatap payudara wanita terlebih dahulu jika hendak dibandingkan dengan melihat wajahnya. Bahkan, didapati juga waktu untuk menatap payudara wanita adalah lebih lama dibandingkan dari menatap bahagian tubuh lainnya.

3. Simbol Kesuburan

Apapun ukurannya, bagi kaum adam payudara wanita merupakan salah satu simbol kesuburan wanita yang feminin dan menjadi sumber fantasi. Ini jugalah yang menjadi sebab mengapa lelaki lebih cenderung untuk tertarik pada wanita yang telah mengalami fasa kedewasaan dengan bentuk payudara yang sudah mulai kelihatan.

4. Bahagian Mengghairahkan

Alasan lelaki menyukai payudara wanita adalah kerana bagian payudara wanita adalah bahagian tubuh yang sangat mengghairahkan .Apapun alasannya, payudara sering dinilai sebagai bahagian tubuh yang menggiurkan terutama bagi kaum lelaki. Begitu pula sebaliknya, dengan hanya menyentuh payudara, lelaki yakin mereka mampu untuk membuat libido wanita meningkat.

5. Lelaki Makhluk Visual

Berbeza dengan wanita yang mudah terangsang hanya dengan membaca novel romantis, kaum leelaki pula lebih memerlukan rangsangan yang jelas kelihatan pada matanya. Misalnya, wanita dengan balutan pakaian dalam seksi dengan menonjolkan bagian payudaranya, ianya lebih berkesan untuk meransang lelaki dengan segera

6. Bahagian Tubuh Yang Sangat Misteri

Menunjukkan payudara wanita di khalayak ramai, merupakan hal yang dianggap taboo bagi sebahagian orang. Payudara dianggap sebagai suatu simbol seks dan rangsangan yang kuat bagi lelaki. Semakin dilindungi payudara wanita itu maka akan semakin meningkat keinginan lelaki untuk mengetahuinya.

Jadi sekarang anda sudah tahu mengapa kaum lelaki lebih cenderung untuk menatap payudara wanita daripada merenung mata wanita. Perkara ini sudah terjadi sejak azali lagi dan amat sukar untuk mengubahnya. Namun begitu kepada kaum wanita pula jangan biarkan diri anda menjadi mangsa penzinaan mata lelaki dan tutuplah aurat anda dengan sempurna.

Sumber : sehinggitmedia via mylabulabi

Artikel Seterusnya….

Rumah tangga tak semesra dulu
Kadang-kadang, tanpa kita sedar… rumah tangga kita sudah tak seperti dulu. Ikatan suami isteri macam tak lagi mesra.

Kenapa? Ada sebab isu seks selepas bersalin. Ada juga sebab keletihan menguruskan rumah tangga dan anak kecil.

Tapi, kalau anda dan pasangan sama-sama berusaha, kemesraan dulu pasti boleh kembali. Cinta lama boleh berputik semula.

Jadi, apa pandangan anda bila suami ini memilih untuk “bercakap” dan “bermesra” dengan anak patung seks, berbanding ingin membaiki hubungan dengan isteri?

Perkara inilah yang dilalui oleh seorang wanita Jepun, Riho Ozaki. Retak hatinya apabila melihat suami tercinta, Masayuki membawa pulang patung seks ke rumah mereka.

Patung seks itu seakan manusia! Namanya Mayu. Dia berkongsi katil, keluar dating dengan Masayuki, malah memakai pakaian dalam yang seksi!

“Isteri saya bersikap dingin”
Menurut Masayuki menerusi temu bual dengan AFP, semuanya bermula selepas anak tunggal mereka lahir.

“Selepas anak saya lahir, dia (isteri) tak mahu buat seks lagi. Saya rasa sunyi.“

Jadi, dia melepaskan kesunyiannya pada patung seks ini. Masayuki “jatuh cinta pandang pertama” selepas melihat Mayu. Dia dipetik mengatakan –

“Saya tak mementingkan diri sendiri. Mereka yang mementingkan diri sendiri. Saya nak isteri yang takkan membebel setiap kali saya balik kerja.“

Apa kata isterinya?

Riho amat berang selepas patung seks silikon itu dibawa pulang. Tapi apa yang boleh dia buat? Suami sendiri tak mahu menjaga hatinya!

“Dia terpaksa menerima Mayu, sekarang.” ujarnya sambil mengangkat bahu.

Walaupun kecewa, isteri Masayuki masih melakukan tugas sebagai suri rumah tangga. Dia akan mengemas, memasak dan mencuci baju.

Anak Masayuki dan Riho yang kini sudah dewasa juga tak dapat berkata apa-apa. Sekarang, kebanyakan bajunya diberi pada patung seks itu!

Patung dengan kepala yang boleh dicabut
Masayuki sering membawa “kekasih” silikonnya itu keluar. Mereka akan bergaya untuk gambar, pergi ke hotel mahal, mandi bersama-sama…

Seperti apa yang dilakukan oleh suami isteri!

Seorang lagi suami, Senji Nakajima yang berusia 62 tahun – sering membawa “kekasih”nya itu keluar meluncur dan berkelah. Dia juga tidur dengan patung silikon itu!

Patung seks ini mempunyai alat sulit, jari, dan kulit lembut seakan manusia! Harga satu patung dalam US$6,000 dengan kepala yang boleh dicabut.

Hampir 2,000 anak patung dijual di Jepun setiap tahun. Di Singapura, seorang pengedar menjelaskan mereka mempunyai hampir 20 pelanggan tetap!

“Patung ini tak membebel macam wanita”
Tapi, masakan patung sebegini boleh menggantikan figura wanita sebenar, kan? Jadi kenapa semua suami ini memilih “patung” terbabit daripada isteri mereka?

Para suami ini menjelaskan jawapan mereka dengan penuh angkuh –

“Mereka tak membebel seperti wanita. Kami kurang tertekan. Saya takkan keluar dengan wanita sebenar lagi. Mereka kejam.“

Nampaknya, para suami ini mahu pasangan yang jinak, tak melawan cakap, tak mengadu pasal keletihan dan tak penat menjaga anak-anak, ya… Pergilah berangan kau di sana!

Hmm… mungkin mereka angkuh menyalahkan wanita, tapi ikatan suci dan pengorbanan dalam rumah tangga takkan setanding dengan patung yang boleh diganti ini.

Ibu semua, apa pandangan anda? Apa anda rasa jika suami anda bawa balik patung seks ini? Kongsikan pandangan anda dengan kami di ruangan komen di bawah!

Sumber: my.theasianparent via mylabulabi

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*