Isteri Cangkul Kepala Suami Ketika Bersetubuh Dengan Jiran Janda Di Katil Kelamin Sendiri!

Isteri Cangkul Kepala Suami Ketika Bersetubuh Dengan Jiran Janda Di Katil Kelamin Sendiri!

Seorang lelaki yang berumur sekitar 40 terpaksa di hantar ke rumah sakit setelah dipercayai di pukul oleh isterinya dengan menggunakan sejenis cangkul di kepala.

Maria Saves isteri mangsa melihat suaminya bersetubuh di katil rumah mereka dengan seorang wanita Janda yang juga jiran mereka.

Difahamkan Maria Saves isteri mangsa telah berlari ke gudang penyimpanan peralatan kebun mereka selepas kejadian. Mangsa di hantar ke hospital dengan segera selepas Maria Saves mengayunkan cangkul tersebut dikepala suaminya.

Pakar bedah menghabiskan masa selama enam jam untuk membuang cangkul yang melekat di kepala mangsa. Lebih menghairankan,mangsa boleh bertahan dan dapat menjalani kehidupan normal selepas sembuh.

Sumber : kecoh

 

Secara tiba2 muncul motorsikal tiada penunggang diseberang jalan, jom tonton dan perhatikan betul2

Adakah anda seorang yang percaya kepada hantu? Zaman moden sekarang ni kebanyakkan kita dah tak percaya akan kewujudan hantu dan menganggap ianya sebagai dongeng atau tahyul semata-mata.

Dalam islam kita percaya yang bahawa makhluk halus itu memang ada dan di kategorikan sebagai jin dan juga syaitan, makhluk ini boleh menjelma dalam pelbagai bentuk dan rupa.

Kebanyakkan yang selalu menganggu manusia ini adalah jin kafir atau pun syaitan, sebab jin ni ada yang bermacam-macam agama termasuklah yang beragama islam.

Salah satu sebab orang tua kita melarang keluar waktu senja atau tengah malam disebabkan tidak mahu kita diganggu oleh makhluk ini. Mungkin ada yang pernah terserempak dan ada yang belum, tetapi kalau boleh minta janganlah berjumpa sebab mesti kita akan lari sampai tak cukup tanahkan.

Berlainan dengan budak-budak muda zaman sekarang yang suka bila malam menjelma terutama sekali budak-budak kota yang suka merayau atau pun merempit. Mungkin juga sebab nak melepaskan tension sebab banyak kerja di opis dan asyik kena marah dengan bos.

Dalam video ini anda boleh saksikan sendiri adakah benar-benar motosikal yang berada diseberang jalan ini tiada berpenunggang? Susah nak ditafsirkan, jika ianya adalah helah semata-mata bagaimana perkara ini berlaku? Terpulang kepada anda sendiri sama ada ingin percaya atau tidak.

Jangan lupa untuk like, share dan subscribe channel saya ini supaya anda tidak terlepas video2 yang menarik selanjutnya. Terima kasih dan selamat menonton ye.

Sila tonton video:

Sumber : kecoh

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*